Autóbérlés Budapest

Béreljen tőlünk személyautót, teherautót! Autóbérlés Budapesten! Autóinkról elmondható, hogy szervizeltek, jól karbantartottak, tiszták. Rugalmasak vagyunk, hosszabb és rövidebb távra is lehet tőlünk bérelni. Tekintse meg weboldalunkat!

Autóbérlés Budapest

Személyautó és teherautó bérlésre van lehetősége nálunk. Budapesten van lehetősége át venni autóinkat. Többféle autó áll a rendelkezésére, autóparkunkban alacsonyabb és magasabb kategóriájú autók közül is választhat. Minden autónkról elmondható, hogy szervizeltek, karbantartottak, jó állapotúak, kitisztítva adjuk át ezeket.

Rövidebb és hosszabb távra is van lehetőség autót bérelni, minél hosszabb távra bérli a napi díj annál kedvezőbb, kaució kifizetése szükséges. Ha szeretné, akkor helyszínre szállítjuk az autót. Segítünk kiválasztani a tökéletes autót a céljához. Keressen fel minket, elérhetőségünket megtalálja az Autóbérlés Budapest weboldalunkon!

Autóbérlés

Megbízható, jó állapotú, szervizelt, karbantartott, tiszta autót adunk át mindenesetben. Ha olyan helyzetbe került, hogy autóra van szüksége, akkor feltétlenül minket keressen fel. Vannak kisebb, nagyobb, olcsóbb, drágább kategóriájú autóink is, így legyen szó családi nyaralásról, vagy üzleti találkozóról találni fog nálunk egy megfelelő autót.

Fontos tudni azt, hogy az általunk bérelt autókat nem lehet Görögországba, vagy Bulgáriába elvinni, azonban az Európai Unió országaiba szabadon lehet utazni az autóval. Külföldi utakra is tudunk biztosítani autót, például családi egyterű autókat vagy kombi autókat. Dízel és benzines autók is elérhetőek nálunk. További részletek az Autóbérlés oldalon.

Autóbérlés Budapest

Teherautó bérlés

Nálunk van lehetősége furgont, teherautót bérelni. Ez rendkívül sok előnnyel jár, hiszen egy teherautóra nem feltétlenül van szükség mindennap, így alkalmanként bérelni sokkal előnyösebb anyagilag, mintsem megvenni és fenttartani egy ilyen gépjárművet.

Ha árut szeretne szállítani, ha költözködik, vagy bármilyen más okból, de szüksége van teherautóra, akkor minket keressen fel. Tiszta, jól karbantartott autók várják Önt. Segítünk kiválasztani a megfelelő gépjárművet a céljához. Ha további információkat szeretne megtudni a teherautó bérlésről, akkor tekintse meg a Teherautó bérlés weboldalunkat.

Autóbérlés árak

Az Autóbérlés árak webodalunkon összegyűjtöttük az összes autónkat árakkal együtt! Tekintse meg a weboldalt. Minél hosszabb távra bérel autót annál olcsóbb a napi díj. Fontos, hogy minden esetben ellenőrizze a kauciónak a díját. Keressen minket bizalommal, hogyha autót szeretne bérelni. 

Autómentő bérlés

Cégünk kínálatában megtalálhat egy Citroen Jumper típusú autómentő autót. Ezt az autót lehet bérelni 6 órára, vagy 24 órára, sofőrrel együtt, vagy nélkül. Az autómentő esetén természetesen a helyszínre szállítjuk az autót. Ha szeretné, akkor bérautót is szállítunk Önnek az autómentő mellé. Az autómentőnek a férőhelye 3 személy, nincs benne klíma, B típusú jogosítvánnyal vezethető.

Autóbérlés Budapest
Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Darálós WC Javítás

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.