Burkolás-parkettázás

Cégünk burkolás-parkettázással foglalkozik! Vállaljuk az épület burkolást, a hidegburkolást, a parkettázást, a hagyományos parkettázást, a hőszigetelést, stb. Weboldalunkon megtekintheti árainkat is! Keressen fel minket bizalommal!

Burkolás-parkettázás

Ha megbízható burkolót keres, akkor keressen fel minket! Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, a nekünk dolgozó szakemberek már mind rutinos, szépérzékkel rendelkező szakemberek, akik rövid időn belül tökéletesen elvégzik a burkolást. Épület burkolás, hidegburkolás, parkettázás található meg szolgáltatásaink között.

Ha megálmodta otthonát, akkor keressen fel minket, és mi valóra váltjuk az álmát. Tartós, jó minőségű munkát végzünk. A burkolás mellett díszítőművész munkát is vállalunk. Sok év tapasztalata van már a hátunk mögött, garantálni tudjuk a jó munkát. Szakmai tanácsadást is tudunk nyújtani. Keressen minket bizalommal! További részleteket a Burkolás-parkettázás weboldalon találhat!

Épület burkolás

Az épület burkolás munkák közé tartozik a normál, illetve a diagonál fal és padló hidegburkolása. Lépcsőket, lábazatokat burkolunk, vízzáró szigetelést készítünk, zuhanytálcákat építünk ki, kádfalazást csinálunk. Kisebb kőműves munkálatokat is vállalunk. Ha szigetelésről, gipszkartonozásról, vagy festésről van szó, akkor is számíthat ránk!

Több éves tapasztalattal rendelkezünk, így garantálni tudjuk azt, hogy az épület burkolás tökéletesen lesz elvégezve. Kérjük keressen minket bizalommal ez ügyben! További részletek az Épület burkolás weboldalon.

Burkolás-parkettázás

Hidegburkolás

Lakások, irodák, családi házak, társas házak, ipari létesítményeknek vállaljuk a teljeskörű hidegburkolását. Vállaljuk azt, hogy beszerezzük a szükséges anyagokat. Partnereinknek hála ez gyorsan és rendkívül kedvező áron tud megtörténni. A hidegburkolás során természetesen eltávolítjuk az előző burkolatot, és az abból keletkező hulladéknak a szállítását is megoldjuk.

Fix árakkal dolgozunk, velünk lehet előre kalkulálni. Egy ingyenes helyszíni felmérést követően pontos árakat tudunk Önnek mondani. További részleteket a Hidegburkolás oldalon olvashat.

Parkettázás

Garantáljuk a jó minőséget. Rutinos szakembereink gyorsan és hatékonyan tudják elvégezni a parkettázást. Porelszívós csiszológépeinkkel jelentősen leredukáljuk az utánunk elvégzendő takarításnak az idejét. Sok éves tapasztalatunk van már a parketta csiszolásban, így garantálni tudjuk a jó munkát. További részleteket megtudhat a Parkettázás oldalon. 

Burkolás árak

Cégünk fix árakkal dolgozik. Weboldalunkon megtekintheti a pontos árainkat, amelyből már tud következtetni arra, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni a burkolás. Pontos árat csak a helyszíni felmérést követően tudunk adunk. Tekintse meg a Burkolás árak oldalunkat.

Burkolás-parkettázás