DEÁK Mérőeszköz kalibrálás

Mérőeszközök akkreditált kalibrálásával foglalkozunk. Laboratóriumi körülmények között végezzük el a kalibrálást, de igény esetén megadott telephelyen is vállaljuk a mérőeszköz kalibrálást. További szolgáltatásainkat megtalálja weboldalunkon.

Mérőeszköz kalibrálás

Cégünk mérőeszközök és berendezések akkreditált kalibrálásával foglalkozik. Laboratóriumi körülmények között vagy helyszínen végezzük el a mérőeszköz kalibrálást. Vállaljuk továbbá a mérőeszköz beszerzését is márkától függetlenül, rövid határidővel.

Ha minket választ, akkor a költségek garantáltan kedvezőek lesznek. Vállaljuk a helyszíni kalibrálást, de ha szeretné, akkor laboratóriumban vizsgáljuk meg az eszközt. Háztól-házig vállaljuk a szállítást. Kérhet tőlünk mérőeszköz park felmérést, szakértőink segítségével optimalizálni tudja a mérőeszköz nyilvántartását. Szakértőink a beszerzésben is segítenek, több éves szakmai tapasztalattal objektív, konstruktív javaslatokat tudnak tenni a mérőeszközöket illetően. Ha további részletekre kíváncsi, akkor kérjük keresse fel a Mérőeszköz kalibrálás weboldalunkat!

Mérőeszköz kalibrálás szakmai tanácsadás

Mérőeszközök részletes ismerétével rendelkező kollégáink vállalnak szakmai tanácsadást is. A tanácsadás segítségével optimalizálni tudja a meglévő mérési rendszerét, módszerét, mérőeszközeit és mérőeszköz parkjának menedzsmentjét.

Nem csak kalibrálással kapcsolatban tudunk szolgáltatást nyújtani, hanem mérési céljaihoz segítünk kiválasztani a legjobb mérési módot, eljárást. Ha felkér minket akkor fejlesztheti a mérőeszköz felügyeleti folyamatait, ezzel csökkenteni tudja az erőforrásait és a költségeit. További információkat a Mérőeszköz kalibrálás szakmai tanácsadás oldalunkon találhat.

Mérőeszköz kalibrálás

Mérőeszköz kalibrálás háztól házig

A mérőeszközök kalibrálását laboratóriumi körülmények között végezzük el. Természetesen vállaljuk az eszközöknek a szállítását is. Háztól-házig vállaljuk, biztonságos szállítást biztosítunk. Gyorsan és biztonságosan megérkezik a laboratóriumba a mérőeszköz és mi el is végezzük a kalibrálást.

Önnek annyi feladata van, hogy az előre megbeszélt időpontra készítse össze a mérőeszközeit, hogy a szállítócég eltudja nekünk azt szállítani. Nem kell Önnek futárt bérelnie, számlát írni, cégeket felkeresni, mi mindent elintézünk. Több éves tapasztaltunknak köszönhetően partnereinket is úgy választottuk meg, hogy az általunk elvárt minőséget biztosítsák. További információkat a Háztól-házig szolgáltatás oldalunkon találhat.

Mérőeszköz park felmérés

Kollégáink segítenek fejleszteni és optimalizálni a meglévő mérőeszközeinek a nyilvántartását. Felmérjük a mérőeszközök pontos műszaki állapotát, így megtudjuk határozni a mérőeszköz karbantartási tervét. Segítségünknek hála hatékonyan tudja meg kezelni a mérőeszköz parkját. További információkat a Mérőeszköz park felmérés oldalunkon találhat.

Mérőeszköz helyszíni kalibrálás 

Sok esetben megoldható, hogy a megrendelő által megadott helyen végezzük el a kalibrálást, így nem szükséges a gyártási vagy a szolgáltatási folyamatot hosszabb időre megszakítani. Egy előre egyeztetett időpontban kiszállunk az akkreditált kalibráláshoz szükséges felszereléssel együtt. 

A gyártási folyamatot egy minimális időtartamra kell csak megszakítani. Nincs szükség arra, hogy tartalék mérőeszközt tartson, ráadásul a szállításból adódó többlet időt megspórolja. 

Mérőeszköz kalibrálás