Duguláselhárítás mester

Duguláselhárítás mester! Professzionális felszereltségünknek köszönhetően vállaljuk a duguláselhárítást, a kamerás csővizsgálatot, a csatornatisztítást, és a vízszerelést. Rutinos, tapasztalt vízszerelők dolgoznak nálunk, munkánkra garanciát adunk.

Duguláselhárítás mester

Duguláselhárítás mester – teljeskörű szolgáltatást nyújtunk! Foglalkozunk duguláselhárítással, víz szivattyúzással, lefolyó tisztítással, darálós wc javítással, womás duguláselhárítással, lefolyó duguláselhárítással, wc duguláselhárítással többek között. Ha dugulást tapasztal otthonában akkor minél hamarabb keressen fel egy szakértőt.

Legyen szó wc-ről, kádról, mosogatóról, mosdókagylóról, vagy másról mi megoldjuk a problémát. Professzionális felszereléssel rendelkezünk, így a duguláselhárítást olyan készülékekkel végezzük el, mint például a gépi spirál, a szívó-nyomó pumpa, vagy a womás csatornatisztító. További részleteket a Duguláselhárítás mester oldalon találhat.

Kamerás csővizsgálat

Ha csőtörésre gyanakszik akkor keressen fel minket. Mi a kamerás csővizsgáló segítségével bontás nélkül megtudjuk határozni, hogy hol van a hiba. A kamerás csővizsgálat előtt fontos, hogy a cső tiszta legyen. Ha szennyezett víz van benne, akkor nem lehetséges a csővizsgálat, hiszen a kamera nem fog semmit látni.

A kamerás csővizsgáló egy jó minőségű felvételt készít a számunkra, amelyen megtudjuk nézni, hogy pontosan hol a hiba és milyen jellegű. A készülék számolja a métereket így pontosan megtudjuk határozni azt, hogy hol a hiba forrása. További részleteket a Kamerás csővizsgálat oldalon olvashat. 

Duguláselhárítás mester

Csatornatisztítás

A csatornák nagy szennyeződésnek vannak kitéve. Ha szennyeződés rakódik le, legyen az bármilyen jellegű (szerves vagy szervetlen) az komoly problémákat tud okozni. Lehet belőle egy komolyabb dugulás, de akár csőtörés is. A csatornatisztítás során egy magasnyomású mosóval képesek vagyunk a csatorna belső falát messzemenőkig megtisztítani a lerakódott szennyeződéstől. További részleteket a Csatornatisztítás oldalon olvashat.

Vízszerelés

Teljeskörű vízszerelési munkálatot vállalunk. Mindennel foglalkozunk, ami vízszerelés. Például vállalunk eldugult lefolyót, eltört kádat, kilyukadt szifont, meghibásodott wc-t, stb. Ingatlanon belül és kívül is vállaljuk a vízszerelést. Gyorsan és szakszerűen dolgozunk, garantálni tudjuk a jó munkát.

A vízszerelési munkálatokat mindenesetben tapasztalt, rutinos szakemberek végzik el. Ha további részleteket szeretne megtudni akkor kérjük keresse fel a Vízszerelés weboldalunkat. 

Vízszivárgás keresés

Ha vízszivárgásra gyanakszik otthonában akkor keressen fel minket. Cégünk már hosszú évek óta benne van a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy gyorsan és hatékonyan megfogjuk találni a vízszivárgás forrását. A vízszivárgás lehet bent és kint is. A kintit nehéz észrevenni, ugyanis itt csak azt láthatjuk, hogy sáros a föld, illetve azt, hogy megnőtt a vízszámla. A beltéri nagyon könnyű észrevenni a vízszivárgás, hiszen elkezd vizesedni a fal, felpúposodik a padló, stb.

A vízszivárgást többféle módszerrel lehet bemérni, például jelzőgázos műszerrel vagy kamerás csővizsgálóval. Ha további részletekre kíváncsi kérjük keresse fel a Vízszivárgás keresés oldalunkat. 

Duguláselhárítás mester
Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.