Épületgépészet Budapest

Épületgépészet Budapest – vállalunk minden épületgépészeti munkálatot, többek között a klímaszerelést, a gázszerrelést, a vízszerelés vagy a fűtés korszerűsítést. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást ingyenesen. Keressen fel minket!

Épületgépészet Budapest

Épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozunk Budapesten. Foglalkozunk vízszereléssel, fűtésrendszer korszerűsítéssel, gázszereléssel, klímaszereléssel, fűtés cserével és más, további épületgépészeti munkálatokkal. Széleskörűen látjuk el az épületgépészeti kiépítéseket, javításokat, karbantartásokat. Ingyenesen szállunk ki Budapest egész területén.

Mindenesetben teszünk egy ajánlatot. Ha javításról van szó, akkor kérjük minél hamarabb keressen fel minket, hiszen a meghibásodott készülékeket minél hamarabb meg kell javítani. A gyors javításban is partnerek vagyunk. A különböző munkálatokat mindenesetben szakképzett, tapasztalt munkatársaink végzik el. Garantálható, hogy az általunk elvégzett munka hibátlan lesz. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha épületgépészettel foglalkozó céget keres.

Vízszerelés

Vállaljuk a vízszerelés munkálatokat. Legyen szó csöpögő csapról, kád cseréről, vízóra cseréről, vagy vízvezeték szerelésről, akkor keressen fel minket. Teljeskörűen vállaljuk a javítást, a szerelést, a karbantartást, a bekötést, és a beszerelést. De vállaljuk a duguláselhárítással kapcsolatos munkálatokat is. Bent és kint is vállaljuk a vízszerelést.

Rutinos, tapasztalt kollégáink könnyedén megoldják a vízszerelési munkálatokat. Budapesten vállaljuk a vízszerelést. Keressen fel minket bizalommal.

További információt a vízszerelés oldalunkon olvashat.

Épületgépészet Budapest

Fűtésrendszer korszerűsítés

Cégünk vállalja a fűtésrendszer korszerűsítést is. A régebbi fűtésrendszerek ma már rendkívül elavultak, helyenként akár veszélyesek is lehetnek, ráadásul a fenttartásuk rendkívül költséges. A fűtéskorszerűsítés nem csak a kazánokra vonatkozik, hanem a fűtőtestekre is, így a radiátorokra, padlófűtésre, valamint a falfűtésre is, illetve a más fűtőrendszerekre is, mint például a konvektorok.

A fűtéskorszerűsítés során mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát és megnézzük, hogy milyen javítási és csere munkálatokat kell elvégeznünk. Segítünk az új készüléknek a kiválasztásában is.

További információkért kérjük tekintse meg a fűtéskorszerűsítés weboldalunkat. 

Gázszerelés

Cégünk vállalja a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gáztűzhelyeket, gázbojlereket, gázvízmelegítőket és minden további gázkészüléket javításra, karbantartásra, szerelésre, bekötésre. Fontos kiemelni, hogy ezeknek a készülékeknek a szerelése kockázattal jár, így mindenféleképpen szakembert keressen fel. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást, így minket felkereshet, hogyha egy teljeskörű gázszerelést szeretne. Hívjon minket bizalommal.

Klímaszerelés

A klímaszerelés során vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését, a meglévő készülékeknek a karbantartását, tisztítását, de vállaljuk a klímáknak a gázfeltöltését is. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

A klíma készülékek esetében rendkívül fontos a karbantartás. Évente egyszer minimum el kell végezni a tisztítást, különben a készülék veszélyes lesz az egészségünkre, valamint hamarabb is meg tud hibásodni. Ha meghibásodott akkor fontos, hogy hibásan ne használja, valamint minél hamarabb keressen fel minket. Mi gyorsan és szakszerűen megszereljük a készülékét. Hívjon minket bizalommal, várjuk hívását.

Épületgépészet Budapest