Faragó és fia - Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás

Hulladékgyűjtéssel, zsírfogókkal, duguláselhárítással, veszélyes hulladék ártalmatlanítással foglalkozunk többek között. Pest megye egész területén vállaljuk a kiszállást. Weboldalunkon részletesen tájékozódhat az általunk vállalt szolgáltatásokról.

Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás

Cégünk foglalkozik hulladék gyűjtéssel, szállítással, zsírfogó tisztítással, csatornatisztítással, duguláselhárítással, valamint veszélyes hulladékoknak az ártalmatlanításával. Széleskörű szolgáltatásaink révén megfelelő gépjárműparkkal és tapasztalt szakemberekkel rendelkezünk. Egész Pest megye területén vállaljuk a kiszállást. Ha a fentebb említett szolgáltatásokról bővebb információt kaphat a Faragó és fia weboldalunkon. 

Duguláselhárítás

Külső és belső csatornarendszereknek vállaljuk a tisztítását, karbantartását. Idestova húsz éve foglalkozunk ezzel, így biztosítani tudjuk Önt a szakszerű duguláselhárításról. Szakembereink mind nagy tapasztalattal rendelkeznek, biztosítjuk számukra a megfelelő felszerelést, a professzionális gépeket.

Belső dugulások esetén gépi spirálozást, csőgörényezést használunk. Ezt használjuk üzemi konyhák mosogatójánál, fürdők lefolyójánál. 10 mm-től 150 mm-ig vállaljuk a csövek tisztítását ezzel a megoldással. Külső csatorna duguláselhárítása során egy WOMA elnevezésű készüléket használunk, amely a legmakacsabb dugulásokat is képes feloldani. További részleteket a duguláselhárításról a Duguláselhárítás oldalunkon olvashat!

Faragó és fia - Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás

Zsírfogók

Konyhákban, éttermekben, húsfeldolgozókban, konzerv üzemekben jelentős mennyiségű zsíros, olajos hulladék kerülhet a csatornába. Ezt környezetvédelmi és vízvédelmi előírások miatt meg kell akadályozni, épp ezért kötelező a zsírfogónak a beszerelése és működtetése. Egy tervező határozza meg, hogy a konkrét helyre mekkora és milyen zsírfogóra van szükség. A zsírfogó felfogja a zsíros, olajos, darabos részt a szennyvízből és csak a vizet engedi tovább. Ezt a felfogott hulladékot csak hatósági engedéllyel rendelkező szállító szállíttathatja el. További információkat a Zsírfogók oldalunkon találhat!

Hulladékgazdálkodás

Széles gépjárműparkunk alkalmas valamennyi hulladék gyűjtésére és szállítására, akár folyékony, iszapszerű hulladékokat is elszállítunk. Az alábbi járművekkel rendelkezünk: platós, dobozos autó emelőhátfallal, önfelszívó tartály autók, emelőhorgos konténeres gépjárművek, láncos konténerszállító gépjárművek. Veszélyes hulladékok szállítását is megtudjuk oldani. További részletek a Hulladékgazdálkodás oldalunkon.

Veszélyes hulladék ártalmatlanítása

Jelenleg szigorú törvények vonatkoznak a veszélyes hulladékok szállítására és ártalmatlanítására. Körültekintő begyűjtést és szállítást tudunk garantálni a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően. 

A veszélyes hulladékok egy része újra felhasználható, például alapanyagot készítenek belőle. El is lehet égetni, így hőenergia szabadul fel, amit fel lehet használni. A nem újrahasznosítható veszélyes hulladékokat semlegesítéssel, égetéssel vagy lerakással ártalmatlanítjuk. Ehhez minden esetben speciális körülményekre van szükség. 

Faragó és fia - Környezetvédelem és hulladékgazdálkodás