Fűtés szerelés Budapest

Fűtés szerelés Budapest! Teljeskörűen vállaljuk a fűtés szerelést. Gázkazánok, gázkonvektorok, bojlerek, gáztűzhelyek ellátását vállaljuk. Vállaljuk továbbá a vízszerelést, valamint a duguláselhárítást is. Olvasson részleteket weboldalunkon.

Fűtés szerelés Budapest

Pest megye egész területén vállaljuk a munkálatokat. Vállajuk a kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok, vízhálózatok teljeskörű javítását, szerelését, karbantartását, kiépítését, korszerűsítését.

Rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakemberek vállalják a munkálatokat. Ha felhív minket akkor akár már ma is kitudunk menni Önhöz és eltudjuk látni a készülékét. Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk. További részletekért keresse fel weboldalunkat!

Gázkazán javítás

Vállaljuk a fali és az álló kazánoknak a javítását. Vállaljuk a régebbi, nyílt égésterű, turbós készülékeket, valamint a kondenzációs kazánokat. Márkától függetlenül vállaljuk a készülékeket, a munkánkra garanciát adunk. Nem csak javítást, hanem karbantartást is vállalunk.

Ha azt látja, hogy nem működik a kazánja, akkor feltétlenül keressen fel minket. Budapesten belül akár egy óra alatt kitudunk érni. További részleteket a Gázkazán javítás oldalunkon találhat. 

Fűtés szerelés Budapest

Duguláselhárítás

Budapesten és Pest megye egész területén vállaljuk a duguláselhárítást. Wc, fürdőkád, mosdókagyló, mosogató, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, alap és strang vezeték duguláselhárítást vállalunk. Szakképzett, rutinos szakembereink vállalják a duguláselhárítást. A duguláselhárítást mindenesetben professzionális eszközökkel végezzük el. Például kézi spirállal, gépi spirállal, womás csatornatisztítóval.

Fontos, hogyha nagyobb dugulásról van szó, akkor ne próbálja meg feloldani, mindenféleképpen kérjen szakembertől segítséget. Egy több éves lerakódást, vagy egy nagyobb dugulást nem lehet házilag megoldani. További részleteket a Duguláselhárítás weboldalunkon találhat. 

Gáztűzhely javítás

Gáztűzhelyek, gázsütők, gázfőzőlapok szakszerű javítását vállaljuk. Márkától és típustól függetlenül vállaljuk a készülékeket. A javítás során meg is tisztítjuk a készüléket. Ha azt tapasztalja, hogy elalszik a láng, kikapcsol, túl nagy vagy túl kicsi a láng, nem akar begyulladni akkor keressen fel minket. Ha gázszagot érez akkor azonnal hívjon minket. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat, akár azonnal.

Gázkonvektor javítás

Gázkonvektorok javításával is foglalkozik cégünk. Ha azt tapasztalja, hogy nem ég az őrláng, nem melegít megfelelően a készülék, megnövekedett a gázszámla, pukkanó hangot hall, kattogást hall, elalszik az őrláng akkor keressen fel minket. Régebbi és újabb gázkonvektoroknak is vállaljuk a javítását, keressen minket bizalommal.

Fűtés szerelés Budapest
Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Duguláselhárítás Budapest

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.