Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

2019-10-22
Fűtésszerelés

Épületgépészet Budapest

Épületgépészet Budapest – vállalunk minden épületgépészeti munkálatot, többek között a klímaszerelést, a gázszerrelést, a vízszerelés vagy a fűtés korszerűsítést. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást ingyenesen. Mindenesetben teszünk egy ajánlatot. Ha javításról van szó, akkor kérjük minél hamarabb keressen fel minket, hiszen a meghibásodott készülékeket minél hamarabb meg kell javítani. A gyors javításban is partnerek vagyunk. Keressen fel minket!

2019-11-06
Fűtésszerelés

Fűtés javítás

Cégünk fűtés javítással foglalkozik. Tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak cégünknél, így garantálható, hogy gyorsan és hatékonyan megfogjuk oldani a problémáját. Teljeskörű javítást vállalunk Budapest egész területén. Ha azt tapasztalja, hogy otthonába meghibásodott valami akkor haladéktalanul keressen fel minket. Egy meghibásodott gázkészülék rendkívül veszélyes tud lenni. Ha további részleteket szeretne megtudni a fűtés javítással kapcsolatban, akkor kérjük keresse fel a weboldalunkat.

2019-11-08
Fűtésszerelés

Kondenzációs gázkazán

Vállaljuk a Kondenzációs kazánoknak a beszerelését. Jelenleg sok helyen még mindig a régi típusú nyílt égésterű kazánok, valamint a turbós kazánok vannak. Ezek a készülékek a kondenzációs kazánokhoz képest nem bizonyulnak hatékonynak. Sokkal több gázt fogyasztanak, így a fenttartásuk is sokkal költségesebb. Ráadásul kevésbé biztonságosak, mint a kondenzációs készülékek. Bár tény, hogy egy kondenzációs kazánnak a beszerelése költséges, azonban elmondható, hogy évek alatt visszatudja hozni az árát

2019-11-15
Fűtésszerelés

Fűtés szerelés Budapest

Pest megye egész területén vállaljuk a munkálatokat. Vállajuk a kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok, vízhálózatok teljeskörű javítását, szerelését, karbantartását, kiépítését, korszerűsítését. Rutinos, tapasztalt, hozzáértő szakemberek vállalják a munkálatokat. Ha felhív minket akkor akár már ma is kitudunk menni Önhöz és eltudjuk látni a készülékét. Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk.

2019-11-21
Fűtésszerelés

Gáz gyorsszerviz

Ha új gázkészüléket szeretne bekötni, karbantartani, vagy épp a meglévő gázkészülékét szeretné megjavítani, akkor keressen fel minket. Több, mint húsz éves tapasztalattal vállaljuk a gázkészülékeknek a szerelését. Precízen és gyorsan oldjuk meg a különböző problémákat. Nagyon fontos a gázkészülékek esetén, hogy minden esetben szakember nyúljon hozzá. A cégünk által alkalmazott szakemberek mind rutinos, tapasztalt emberek. Garantálni tudjuk, hogy biztonságosan fogják megszerelni készülékét.

2019-11-29
Fűtésszerelés

Nozo gázkészülék

Cégünk vállalja a gázkészülék szerelést olcsón elsőrangú minőségben. Gázkészülék szerelés, kondenzációs kazán javítás, valamint gázkazán karbantartás található meg a szolgáltatásaink között. Elérhető áron kínáljuk a munkánkat, Budapesten és környékén vagyunk elérhetőek. Minden általunk elvégzett szerelésre és karbantartásra garanciát adunk! A gázkészülékek esetében nagyon fontos az, hogy mindenféleképpen szakképzett szakember nyúljon hozzá. Ha ez nem valósul meg, akkor komoly problémák adódnak.

2019-12-06
Fűtésszerelés

Napelemes fűtés

A napelemes rendszerek képesek arra, hogy a fűtést ellássák. Ez hogy lehetséges? Úgy, hogy a fűtésrendszer teljesen át van alakítva egy elektromos fűtésrendszerré. Ez lehet infrafűtés, klíma, padlófűtés, norvég panelek – bármi, ami elektromos. Érdemes a napelemes rendszerrel együtt kialakítani az új fűtésrendszert is. Az új fűtésrendszer kiválasztása során figyelembe kell venni az ingatlan tulajdonságait, valamint az egyedi igényeket. Garantálható, hogy egyik megoldással sem fog rosszul járni.

2019-12-07
Fűtésszerelés

Cirkó javítás

Cégünk vállalja a cirkóknak a javítását. Az összes Magyarországon eladott és forgalmazott cirkóval foglalkozunk. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így pontosan tudjuk azt, hogy hogyan lehet jól és hatékonyan megjavítani a cirkókat. Bármilyen problémáról is legyen szó, mi biztos, hogy megfogjuk oldani a problémát. Keressen fel minket bizalommal. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a cirkó meghibásodott, akkor ne használja tovább a készüléket.