Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

2019-10-22
Fűtésszerelés

Épületgépészet Budapest

Épületgépészet Budapest – vállalunk minden épületgépészeti munkálatot, többek között a klímaszerelést, a gázszerrelést, a vízszerelés vagy a fűtés korszerűsítést. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást ingyenesen. Mindenesetben teszünk egy ajánlatot. Ha javításról van szó, akkor kérjük minél hamarabb keressen fel minket, hiszen a meghibásodott készülékeket minél hamarabb meg kell javítani. A gyors javításban is partnerek vagyunk. Keressen fel minket!

2019-11-06
Fűtésszerelés

Fűtés javítás

Cégünk fűtés javítással foglalkozik. Tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak cégünknél, így garantálható, hogy gyorsan és hatékonyan megfogjuk oldani a problémáját. Teljeskörű javítást vállalunk Budapest egész területén. Ha azt tapasztalja, hogy otthonába meghibásodott valami akkor haladéktalanul keressen fel minket. Egy meghibásodott gázkészülék rendkívül veszélyes tud lenni. Ha további részleteket szeretne megtudni a fűtés javítással kapcsolatban, akkor kérjük keresse fel a weboldalunkat.

2019-11-08
Fűtésszerelés

Kondenzációs gázkazán

Vállaljuk a Kondenzációs kazánoknak a beszerelését. Jelenleg sok helyen még mindig a régi típusú nyílt égésterű kazánok, valamint a turbós kazánok vannak. Ezek a készülékek a kondenzációs kazánokhoz képest nem bizonyulnak hatékonynak. Sokkal több gázt fogyasztanak, így a fenttartásuk is sokkal költségesebb. Ráadásul kevésbé biztonságosak, mint a kondenzációs készülékek. Bár tény, hogy egy kondenzációs kazánnak a beszerelése költséges, azonban elmondható, hogy évek alatt visszatudja hozni az árát