Gáz gyorsszerviz

Gáz gyorsszerviz szolgáltatásunk teljeskörűen vállalja a kazán javítást, gázkonvektor javítást, a gázbojler javítást, és minden más gázkészülék javítását. A javítás mellett karbantartunk és beszerelünk. Keressen minket bizalommal!

Gáz gyorsszerviz

Ha új gázkészüléket szeretne bekötni, karbantartani, vagy épp a meglévő gázkészülékét szeretné megjavítani, akkor keressen fel minket. Több, mint húsz éves tapasztalattal vállaljuk a gázkészülékeknek a szerelését. Precízen és gyorsan oldjuk meg a különböző problémákat. Nagyon fontos a gázkészülékek esetén, hogy minden esetben szakember nyúljon hozzá.

A cégünk által alkalmazott szakemberek mind rutinos, tapasztalt emberek. Garantálni tudjuk, hogy biztonságosan fogják megszerelni készülékét a szakembereink. Várjuk megkeresését. Vállaljuk a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázbojlereket és minden további gázkészüléket. További információkat a Gáz gyorsszerviz oldalunkon tudhat meg.

Gázszerelés

Teljeskörűen vállaljuk a gázszerelést. Vállaljuk a nyílt égésterű kazán, turbós kazán, kondenzációs kazán szerelést. Gázkonvektor, gáztűzhely, gázbojler, gázvízmelegítő valamint további gázkészülék szerelést vállalunk. Vállaljuk a gázkészülék javítást, beszerelést, cserét, bekötést, karbantartást.

A gázkazán szerelés során fontos tudni azt, hogy a beszerelés ma már csak kondenzációs kazánnal történhet meg. Azonban a javítást elvégezzük a nyílt égésterű és a turbós készülékek esetén is. Ha beszereltetni szeretne gázkészüléket, akkor keressen fel minket. Mi nem csak a beszerelést végezzük el, hanem segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes készüléket is, és ha szeretné akkor be is szerezzük. További részletek a Gázszerelés oldalunkon.

Gáz gyorsszerviz

Gázszerelő Budapest

Vállaljuk a gézkészülékeknek a szerelését. Budapest egész területén. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást, keressen fel minket bizalommal, hogyha budapesti lakos! Nem csak Budapesten, hanem egész Pest megye területén vállaljuk a kiszállást. Akár két napon belül eltudjuk vállalni a gázszerelési munkálatokat. További információkat a Gázszerelő Budapest oldalunkon találhat.

Fűtéskorszerűsítés

A fűtéskorszerűsítés nagyon fontos az olyan otthonokban, ahol elavult, régi rendszerek működnek. Ezekben az otthonokban gyakori, hogy a készülékek leállnak, nem fűtenek megfelelően, nem adnak kellően melegvizet. Ha Ön is ráismert a problémákra, akkor biztos, hogy fűtéskorszerűsítésre van szüksége.

Teljeskörűen vállaljuk a fűtéskorszerűsítést. Vállaljuk az előzetes tervek elkészítését, az árajánlat készítést, a készülékek beszerzését, a beszerelést és teljeskörű támogatást adunk. További részleteket a Fűtéskorszerűsítés oldalunkon találhat!

Kondenzációs kazán szerelés

Vállaljuk a kondenzációs kazánok teljeskörű javítását, bekötését, karbantartását, szerelését. Márkafüggetlenül dolgozunk, bármilyen állapotban lévő készüléket elvállalunk. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a kiszállást. Akár két napon belül eltudjuk vállalni a készülékét. Kérjük keressen fel minket és egyeztessünk időpontot. 

Gáz gyorsszerviz
Azonnali megoldást nyújtunk cirkó problémájára, teljes garanciával, akár azonnali kiszállással.

Cirkó szerelés

Azonnali megoldást nyújtunk cirkó problémájára, teljes garanciával, akár azonnali kiszállással.

Éjjel-nappal vállaljuk a cirkók szerelését. Tudjuk, hogy milyen érzés az, amikor egy hideg téli estén tönkre megy a cirkó és azt érzi az ember, hogy folyamatosan hűl a lakás. Mi megoldjuk ezt a problémát: azonnali és non-stop kiszállással dolgozunk, így bármikor felhívhat minket, ha gond van a cirkóval.