Gázfeltöltés

Ha a készülék az elvártnál sokkal melegebb levegőt fúj ki, nem működik megfelelően akkor feltételezhető, hogy a készüléket egy gázfeltöltésben kell részesíteni. Budapest minden kerületében vállaljuk a klíma gázfeltöltést. Keressen minket!

Gázfeltöltés

Ha azt vette észre, hogy mostanában a klíma által kifújt levegőnek a hőmérséklete nem megfelelő akkor feltételezhető, hogy a klíma gáztömörsége a jó szint alatt van. Ilyen esetben nincs más megoldás, csak az, hogyha a klímaszerelő szakember feltölti a rendszert gázzal.

Nagyon fontos, hogy a gázfeltöltést mindig szakember végezze el. Mi vállaljuk a klíma készülékek gázfeltöltését. A gáztöltöttségi szintet mindenesetben ellenőrizzük a karbantartások során, így ha évente egyszer kihív egy szerelőt egy karbantartásra, akkor biztosítja magát, hogy a gáztöltöttségi szint is jó lesz. Azonban ha a fenti problémát tapasztalja, akkor hívjon ki minket és mi célirányosan elvégezzük a mérést. Ha alacsony a gáztömörség akkor gyorsan feltöltjük a rendszert. További részleteket a Gázfeltöltés weboldalukon olvashat. 

Klíma karbantartás

A klíma készülékeket nagyon fontos karbantartani. Egyrészről a fentebb említett gáztömörség ellenőrzés végett, de van ennél egy sokkal fontosabb dolog is. Mit jelent a karbantartás? A karbantartás során a szakember alaposan kitisztítja és ellenőrzi a készüléket kívül és belül.

Miért van szükség a tisztításra? A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás környezet. Ebben a környezetben tökéletesen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, gombák, vírusok, amelyek a használat során bekerülnek otthonunk levegőjébe. Ha bekerültek, akkor pedig komoly betegségeket tudnak okozni. Például tüdőgyulladást, légiós betegséget.

Gázfeltöltés

Ahhoz, hogy ezt elkerüljük nagyon fontos az, hogy évente legalább egyszer ki legyen fertőtlenítve a készülék. Leginkább a nyári szezon megkezdése előtt érdemes elvégeztetni a karbantartást. A karbantartás során a készülék kültéri egységen egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. További részleteket a Klíma karbantartás oldalunkon találhat.

Klíma szerelés

Ha klíma készüléket szeretne beszereltetni, akkor keressen fel minket! Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését. Hosszú évek óta dolgozunk már a klímaszerelésben, így jól tudjuk, hogy hogyan lehet a legjobban és a leggyorsabban kivitelezni egy klíma beszerelést. Nem csak a klíma beszerelését vállaljuk, hanem előzetes tanácsadás során segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket.

Ha szeretné, akkor be is szerezzük ezt a készüléket, és a beszerelés napján kiszállítjuk. A beszerelés összesen pár órát vesz igényben, és mivel mindig van nálunk egy előzetes helyszíni felmérés amely során minden részletet megbeszélünk, tudni fogja, hogy mi történik. A klíma beszerelést követően számíthat ránk évente egyszer a karbantartás során is! További részletek: Klímaszerelés.