Klíma beépítés

Klíma beépítés Budapesten! Vállaljuk a klíma beépítést Budapesten, kérjük keressen fel minket telefonon és egyeztessünk időpontot. Klíma karbantartást is vállalunk! Weboldalunkon részletes információkat olvashat a szolgáltatásainkról.

Klíma beépítés

Vállaljuk a klíma beépítést. Légkondicionáló szerelést vállal cégünk Budapesten és környékén. A klíma beszerelése nálunk egy komplex folyamat, hiszen célunk az, hogy tökéletes ellátásban részesítsük az ügyfeleinket. A klíma beépítésére garanciát vállalunk!

A klíma beépítése során először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés. Ekkor megnézzük a háznak, lakásnak az adottságait, például az elektromos hálózatot. Megbeszéljük, hogy hova kellene felszerelni a beltéri és a kültéri egységet, valamint azt is, hogy milyen klímára lenne szüksége. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a klímát.

Ezt követően a beszerelés napján kiszállunk és elkezdjük a munkálatokat. Először kialakítjuk a csöveknek a helyét. Ezt követően felszereljük a két készüléket. Ha összekötöttük és rákötöttük az elektromos hálózatra akkor nincs más hátra, csak a beüzemelés. Ha részletes információkat szeretne árral együtt akkor keresse fel a Klíma beépítés weboldalunkat.

Klíma karbantartás

A klíma karbantartás nagyon fontos dolog. Ha nincs rendszeresen kitisztítva a készülék akkor különböző problémák léphetnek fel. Ha a kültéri egységen megtelepedik a por, a kosz akkor a készülék nem tud megfelelően működni és jóval idő előtt meghibásodik a készülék.

A beltéri egység belsejében egy nedves, meleg, párás környezet van. Ebben a nedves, meleg, párás környezetben nagyon könnyen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, gombák, vírusok. Ha ezek megtelepednek akkor könnyen eltudnak terjedni az otthon levegőjében, így betegségeket tudnak terjeszteni.

Ezek ellen úgy lehet védekezni, hogyha évente egyszer, leginkább a nyári szezon megkezdése előtt el van végezve a karbantartás. A karbantartás során egy szakember alaposan kifertőtleníti és kitisztítja a készüléket. Ha bővebb információkat szeretne a karbantartásról, illetve az árakról, akkor keresse fel a Klíma karbantartás oldalunkat!

Klíma vásárlási tanácsok

A klíma megvásárlása előtt több dolgot figyelembe kell venni. Nem lehet egyazon készüléket ajánlani mindenkinek, hiszen mindenkinek más igényei vannak, illetve más otthona. Fontos először az, hogy mekkora teljesítményűt vegyünk. Nyilván nem érdemes kisebbet venni, mint amit kellene, de nagyobbat se érdemes. 

A tökéletes teljesítményt könnyen kitudjuk számolni. 10 négyzetméterre általában 1 kW-ot szoktunk számolni. Azonban nagyon fontos tényező az, hogy milyen a szigetelés és milyenek a nyílászárók. Fontos szempont az, hogy milyen igényei vannak a klímával kapcsolatban. Minél több extrát szeretne az ár annál magasabb lesz. Nem ajánlatos túl sok extrával ellátott készüléket választani. Sok esetben sokkal jobb az egyszerű, de használható készülék.

Érdemes tipikusabb, népszerűbb márkák készülékeit választani, valamint kifejezetten klímákra specializálódott márkáknak a készülékeit választani. Ezzel garantálni lehet azt, hogy a későbbiekben is lesz pótalkatrész. 

Klíma beépítés