Klíma javítás Budapest

Klíma javítást vállal cégünk. Márkától függetlenül vállaljuk a klíma készülékeket. Teljeskörű ellátását biztosítunk, a klímákat hozzáértő, tapasztalt szakembereink látják el. Budapesten belül vállaljuk a kiszállást. Keressen minket bizalommal.

Klíma javítás Budapest

Cégünk klíma javítással és a klímák teljeskörű ellátásával foglalkozik. Ha meghibásodott a klíma akkor nagyon fontos, hogy minél hamarabb szakember vegye kezelésbe. Fontos, hogy hibásan ne legyen használva a készülék. Ha azt tapasztalja, hogy a készülékkel bármilyen nemű probléma van, akkor keressen fel minket. Gyorsan és szakszerűen ellátjuk a készüléket.

Vállaljuk a klímákat márkától és típustól függetlenül, például az oldalfali, kazettás, split, mennyezeti, mobil és minden további klímát. A klíma javítást Budapesten vállaljuk. Keressen fel minket, hogyha budapesti lakos, és mi teljeskörűen ellátjuk a készülékét. Hívjon minket bizalommal. További információkat a klíma javítás Budapest oldalunkon olvashat. 

Klíma karbantartás

A klíma készülékek életében nagyon fontos dolog a karbantartás. Ennek elsősorban az egészségünk miatt van jelentősége. A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg környezetet teremt a készülékben. Ebben a nedves, meleg környezetben könnyen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, gombák, penészek. Ha elszaporodnak, akkor könnyedén betudnak kerülnek az otthon levegőjébe, ezzel pedig komoly megbetegedéseket tudnak okozni.

Továbbá, ha egy szerelő nem ellenőrzi rendszeresen a készüléket, akkor az évek előre haladtával várható, hogy megfog hibásodni. Ha kihív minket egy klíma karbantartásra, akkor garantálni tudjuk, hogy a klímaszerelőnk alaposan kifogja fertőtleníteni a készüléket, valamint alaposan átfogja vizsgálni. Keressen minket bizalommal. Weboldalunkon további információkat tudhat meg a klíma karbantartásról.

Klíma javítás Budapest

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma beszerelést. A klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni szemle, amely során felmérjük az otthonát és megbeszélünk minden részletet. Segítünk kiválasztani a megfelelő klíma készüléket és ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek! Az előzetes felmérés során megbeszéljük, hogy mikor szereljük be a készüléket.

A készülék beszerelésének a napján, ha minket kért fel a beszerzésre akkor ki is szállítjuk a készüléket. A beszerelés során először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd ezt követően felszereljük mind a két készüléket. Összekötjük ezeket, hálózatra kötjük, feltöltjük gázzal, majd pedig beüzemeljük. A végén megmutatjuk, hogy hogyan kell használni a készüléket.

Klíma előcsövezés

A klíma készülékek beszerelése során lehetőségünk van arra is, hogy véssünk. Ha egy nyers házról vagy egy felújítás alatt lévő házról van szó, akkor érdemes a csöveket véséssel kérni, így a klíma csöveit eltudjuk rejteni a falban. Az előcsövezést még a klíma beszerelés előtt megtudjuk tenni. Vésést lehet kérni kész ház esetében is, azonban számolni kell azzal, hogy ezt követően felújítási munkálatokra lesz szükség. Kérjük keressen minket, hogyha klímát szeretne beszereltetni. További információt a klíma előcsövezés oldalunkon talál.