Klíma szerelés most

Klíma szerelés most! Akár két nap alatt kiszállunk és elvégezzük a munkát! Vállaljuk a klíma szerelést, klíma javítást, klíma tisztítást, klíma karbantartást, klíma előcsövezést, és minden más munkálatot. Budapesten és környékén dolgozunk.

Klíma szerelés most

Klíma szerelés akár 2 napon belül! Cégünk teljeskörűen vállalja a klíma szerelést! Mit értünk klíma szerelés alatt? Klíma beszerelés, klíma tisztítás, klíma javítás, klíma előcsövezés, klíma átszerelés, klíma karbantartás. Budapesten és környékén vállaljuk a klíma készülékek teljeskörű ellátását.

Rutinos, tapasztalt szakembereink végzik el ezeket a szolgáltatásokat. Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk a munkálatokat. Ha bővebb információkat szeretne megtudni, akkor keresse fel a Klíma szerelés most weboldalunkat! Egyeztessen velünk időpontot, weboldalunkon megtalálhatja a telefonszámunkat!

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klíma beszerelést. A klíma beszerelés során először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát. Ekkor megtudjuk beszélni azt is, hogy hova kerüljön a klíma, valamint azt, hogy milyen klímát szerezzen be. Ha szeretné, akkor mi beszerezzük Önnek a klímát, amit a beszerelés napján ki is szállítunk.

A beszerelés során először kialakítjuk a csöveknek a helyét. Ezt követően felszereljük a kültéri és a beltéri egységet, lehetőség szerint közel egymáshoz. Ezt követően már csak össze kell kötnünk ezeket, rákötni az elektromos hálózatra, feltölteni gázzal, majd pedig beüzemelni. Ha további részletekre kíváncsi keresse fel a Klíma beszerelés oldalunkat. 

Klíma szerelés most

Klíma tisztítás

A klíma tisztítás kiemelten fontos a klímák életében. Évente minimum egyszer el kell végeztetni, különben komoly problémák tudnak felmerülni. Fontos, hogy szakember végezze el a klíma tisztítását, más különben nem lesz 100%-os a végeredmény. A klíma tisztítás során a beltéri egységen elvégzünk egy alapos fertőtlenítést, a kültéri egységen pedig egy vegyszeres vizes átmosást.

Ha klíma tisztítást szeretne akkor olvassa el a részleteket a Klíma tisztítás oldalunkon!

Klíma javítás

Ha meghibásodik a klíma, akkor nagyon fontos, hogy minél előbb felkeressen egy szakembert. Ha nem szakember nyúl a készülékhez az veszélyes, hiszen a klíma egy komplex készülék, amelyhez hogyha nem hozzáértő nyúl hozzá akkor komoly problémák léphetnek fel.

Ha meghibásodást tapasztal akkor mindenképp keressen fel minket. Mi akár két napon belül kiszállunk és megszereljük a készülékét. Tapasztalt, rutinos, szakértő szakembereink végzik el a javításokat. További részletek a Klíma javítás oldalunkon!

Klíma előcsövezés, átszerelés

Egy építkezés, felújítás alatt lévő háznál nagyon jó ötlet az, hogyha előcsövezzük. Ezzel pénzt tud megspórolni, valamint egy sokkal esztétikusabb végeredményt fog kapni. Az előcsövezés során a csöveket elrejtjük a falba. Ez megvalósítható magánlakások esetén, de akár irodák esetén is!

Cégünk vállalja a klíma átszerelést. Ha utólag kiderült, hogy a klíma nincs jó helyen, akkor természetesen van lehetőség az átszereléshez. Itt mindenféleképpen szükség van egy helyszíni szemlére, keressen fel minket telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni.

Klíma szerelés most