Klímaszerelés Budapesten és környékén

Klímaszereléssel foglalkozik cégünk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, garanciát adunk, a klímakészülék beszerzésében is segítünk. A beszerelésen túl további szolgáltatásaink is elérhetőek, mint például a tisztítás. Tekintse meg weboldalunkat!

Klímaszerelés

Ha klímát szeretne beszereltetni otthonába, akkor keressen fel minket! Szakszerű, precíz, pontos beszerelést tudunk garantálni, teljeskörű szolgáltatással, és további extra szolgáltatásokkal. Budapesten belül vállaljuk a klíma készülékek beszerelését. Hívjon minket bizalommal és egyeztessünk időpontot!

A klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat. E helyszíni felmérés során alaposan felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy hova lenne a legcélszerűbb felszerelni a készüléket, valamint ekkor megtudjuk beszélni, hogy milyen készülékre lenne szüksége, és hova kívánja beszerelni.

Az előre megbeszélt beszerelés napján kiszállunk és elkezdjük a beszerelést. Először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd pedig ezt követően elkezdjük a készülékeknek a felszerelését. A kültéri egységet egy konzolra helyezzük fel. Ha felszereltük mind a két készüléket, akkor már csak az összekötés van hátra, a hálózatra kötés és a gázfeltöltés.

Ha további részleteket szeretne megtudni a Klímaszerelésről akkor keresse fel weboldalunkat.

Klímaszerelés

Klíma vásárlás

A klíma vásárlás ma már nem egyszerű folyamat. Két megoldás létezik. Az egyik, hogy megkéri a szerelőt (például minket) hogy az adott készüléket szerezze be és a beszerelés napján szállítsa ki. A másik megoldás pedig az, hogy egy tanúsítványt kitöltett egy szakemberrel, aki tanúsítja azt, hogy ő, vagy cége fogja beszerelni a készüléket.

Ezt követően pedig megtudja vásárolni a készüléket. Egyenesen a szakembertől vásárolni sokkal egyszerűbb és gyorsabb, jelentős mennyiségű terhet von le az amúgy is stresszes klíma beszerelés folyamatából. További információkat a Klíma vásárlás oldalunkon találhat. 

Mennyit fogyaszt a klíma?

A klíma fogyasztását nem a dobozon szereplő kW jelöli. A kW a leadott teljesítményt jelöli, nem az energiafelhasználást. Minden készülék esetében pontosan ki lehet számolni, hogy mennyi lesz a fogyasztása. Például egy 2,6 kW-os készüléknek (amely egy nagyobb szoba, vagy egy pici garzonlakás lehűtésére alkalmas) a fogyasztása 870 watt. Ha szeretné pontosan tudni, hogy mennyit fog fogyasztani a készüléke, akkor keressen fel minket, szakértőink korrekt tájékoztatásban tudják részesíteni.

További részleteket a Mennyit fogyaszt a klíma? oldalunkon találhat. 

Klímatisztítás

Cégünk vállalja a klímatisztítást. A klímatisztítás rendkívül fontos dolog a klíma életében. A klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás környezet. Ebben a környezetben könnyedén megtudnak telepedni a különböző baktériumok, amelyek hogyha bejutnak a légtérbe akkor komoly megbetegedéseket tudnak okozni.

Ahhoz, hogy ezeket elkerüljük nagyon fontos a rendszeres tisztítás. Ha évente egyszer ki van tisztítva a készülék, akkor garantálható, hogy a baktériumok nem fognak tudni elterjedni. Egy speciális fertőtlenítést végzünk el a készülék beltéri egységében, de a kültéri egységet és a szűrőket is alaposan kitisztítjuk. 

Klímaszerelés