Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten – vállaljuk a klíma készülékek javítását, beszerelését, karbantartását, tisztítását, gázfeltöltését. Budapest egész területén vállaljuk a kiszállást. Weboldalunkon részletesen tud tájékozódni a végzett szolgáltatásokról.

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a klíma készülékek teljeskörű ellátását. Vállaljuk a klímák beszerelését, javítását, karbantartását, tisztítását, gázfeltöltését, és minden további szolgáltatást vállalunk. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást, minket bátran felkereshet. Gyorsan és hatékonyan végezzük el klímaszerelést. Ha további információkat szeretne, akkor kérjük keresse fel a weboldalunkat, ahol részletes tájékoztatást nyújtunk. 

Klíma beszerelés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését. A beszerelés során nagyon fontos az előzetes helyszíni vizsgálat. E során alaposan megvizsgáljuk az otthonát, megnézzük, hogy hova lehet beszerelni a klímát, felmérjük az elektromos hálózatot. Segítünk kiválasztani a megfelelő klíma készüléket. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a klíma készüléket és a beszerelés napján ki is szállítjuk. A klíma készüléket pár óra alatt beszereljük Önnek és be is üzemeljük. További információkat weboldalukon olvashat.

Klímaszerelés Budapesten

Klíma karbantartás

A klímáknak a karbantartása rendkívül fontos. Ha nincs rendszeresen karbantartva a készülék akkor az egészségünkre káros lesz, valamint hamar meg fog hibásodni. Évente legalább egyszer el kell végezni a karbantartást. A karbantartás során a szakember alaposan kifertőtleníti a beltéri egységet, átmossa a kültéri egységet, valamint alaposan ellenőrzi a készüléket. Ha ez a folyamat évente egyszer végbe megy, akkor garantálható az, hogy a készülék sokáig lesz jó és biztonságos. További részleteket a klíma karbantartás oldalunkon olvashat.

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása a legfontosabb a karbantartás során. A klíma alapos tisztítása azért fontos, mert a beltéri egységben egy nedves, meleg, párás környezet van, amely tökéletes táptalaja a különböző mikroorganizmusoknak. Eltudnak terjedni a baktériumok, gombák, vírusok, penészek. Ha ezek bejutnak a légtérbe, akkor komoly megbetegedéseket tudnak okozni. Ahhoz, hogy ezt megállítsuk ahhoz elengedhetetlen az, hogy évente legalább egyszer ne legyen kifertőtlenítve a készülék. Ha szeretne bővebb információkat kapni a tisztításról, akkor keresse fel weboldalunkat.

Klíma gázfeltöltés

A klíma készülékek karbantartása során mindig ellenőrizzük a gázszintet. Ha a gáznyomás a megengedett értéknél alacsonyabb, akkor feltöltjük a rendszert gázzal. Ha rendszeresen előfordul, hogy a készüléket fel kell tölteni gázzal, akkor valószínű, hogy van valamilyen meghibásodás a készülékben. Mi ezt a meghibásodást is megtudjuk oldani. 

Klímaszerelés Budapesten