Klímaszerelés

Klímaszerelés

Klímaszerelés

Klímaszerelés

2019-10-24
Klímaszerelés

Klíma javítás Budapest

Cégünk klíma javítással és a klímák teljeskörű ellátásával foglalkozik. Ha meghibásodott a klíma akkor nagyon fontos, hogy minél hamarabb szakember vegye kezelésbe. Fontos, hogy hibásan ne legyen használva a készülék. Ha azt tapasztalja, hogy a készülékkel bármilyen nemű probléma van, akkor keressen fel minket. Gyorsan és szakszerűen ellátjuk a készüléket. A klíma javítást Budapesten vállaljuk. Keressen fel minket, hogyha budapesti lakos, és mi teljeskörűen ellátjuk a készülékét.

2019-11-05
Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapesten

Cégünk Budapesten vállalja a klíma készülékek teljeskörű ellátását. Vállaljuk a klímák beszerelését, javítását, karbantartását, tisztítását, gázfeltöltését, és minden további szolgáltatást vállalunk. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást, minket bátran felkereshet. Gyorsan és hatékonyan végezzük el klímaszerelést. Ha további információkat szeretne, akkor kérjük keresse fel a weboldalukat, ahol részletes tájékoztatást nyújtunk. Várjuk megkeresését!

2019-11-07
Klímaszerelés

Gázfeltöltés

Ha azt vette észre, hogy mostanában a klíma által kifújt levegőnek a hőmérséklete nem megfelelő akkor feltételezhető, hogy a klíma gáztömörsége a jó szint alatt van. Ilyen esetben nincs más megoldás, csak az, hogyha a klímaszerelő szakember feltölti a rendszert gázzal. Nagyon fontos, hogy a gázfeltöltést mindig szakember végezze el. Mi vállaljuk a klíma készülékek gázfeltöltését. A gáztöltöttségi szintet mindenesetben ellenőrizzük a karbantartások során.

2019-11-11
Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapesten és környékén

Ha klímát szeretne beszereltetni otthonába, akkor keressen fel minket! Szakszerű, precíz, pontos beszerelést tudunk garantálni, teljeskörű szolgáltatással, és további extra szolgáltatásokkal. Budapest belül vállaljuk a klíma készülékek beszerelését. Hívjon minket bizalommal és egyeztessünk időpontot! A klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat. E helyszíni felmérés során alaposan felmérjük az otthonát, megnézzük, hogy hova lenne a legcélszerűbb felszerelni a készüléket.

Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Gázkazán javítás

Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Magas szinten foglalkozunk fűtésszereléssel, ezen belül is a kazánokkal, cirkókkal. Fix árakkal dolgozunk, gyorsan kiszállunk, ráadásul garanciát adunk a munkánkra! Több évtizedes tapasztalat van már a hátunk mögött, számtalanszor oldottunk már meg komoly feladatokat, így biztos lehet, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni.