Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs gázkazán szereléssel, javítással, bekötéssel, karbantartással foglalkozunk. Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Keressen fel minket, egyeztessen velünk időpontot. Látogasson el weboldalunkra. Várjuk megkeresését.

Kondenzációs gázkazán

Vállaljuk a Kondenzációs kazánoknak a beszerelését. Jelenleg sok helyen még mindig a régi típusú nyílt égésterű kazánok, valamint a turbós kazánok vannak. Ezek a készülékek a kondenzációs kazánokhoz képest nem bizonyulnak hatékonynak. Sokkal több gázt fogyasztanak, így a fenttartásuk is sokkal költségesebb.

Ráadásul kevésbé biztonságosak, mint a kondenzációs készülékek. Bár tény, hogy egy kondenzációs kazánnak a beszerelése költséges, azonban elmondható, hogy évek alatt visszatudja hozni az árát. Ráadásul ott lesz egy valóban megbízható és biztonságos készülék az otthonában.

Ha szeretne kondenzációs gázkazánt az otthonába akkor keressen fel minket. Mi teljeskörű szolgáltatást nyújtunk beszerelések esetén. Mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során felmérjük az otthonát és segítünk meghatározni, hogy milyen készülékre lenne szüksége pontosan. Segítünk a szolgáltatóval szemben, a kémény átalakításban, és mindenben, tökéletesen kivitelezzük a kondenzációs kazánt. További részleteket a Kondenzációs gázkazán oldalunkon tudhat meg. Ha szeretne otthonába kondenzációs gázkazánt, akkor a weboldalunkon található telefonszámot hívja fel és egyeztessen velünk időpontot.

Kondenzációs gázkazán

Kondenzációs kazán javítás

Ha a kazán meghibásodik azt mindenképp hamar meg kell javítani, ez vonatkozik minden kazán típusra. Ha problémát észlel a kazánjával kapcsolatban akkor mindenképp keressen fel minket. Megpróbálunk a lehető legrövidebb idő alatt kiérkezni Önhöz és megjavítani a készüléket.

Cégünknél tapasztalt, rutinos emberek dolgoznak. Biztosíthatjuk, hogy tökéletesen megfogják javítani a készülékét. Márkafüggetlenül és állapottól függetlenül dolgozunk, mi minden készüléket készségesen ellátunk. Kombi készülékeket is! Ha nem lehetséges a kondenzációs kazánnak a javítása akkor bemutatjuk a további lehetőségeket, például a gázkazán cserét. További részleteket a Kondenzációs kazán javítás oldalunkon találhat. 

Fűtéskorszerűsítés

A legtöbb otthonban rendkívül elavult fűtésrendszerek vannak. Ezeken a helyeken nagyon gyakoriak a meghibásodások, a leállások, a nem megfelelő teljesítmény. Azonban egy otthon melegének a fenttartásához és esetleg a melegvíz ellátáshoz elengedhetetlen az, hogy a kazán folyamatosan, jó minőségben tudjon működni, megbízható legyen. Épp ezért az olyan otthonokban, ahol már régi a kazán indokolt a kazánnak a lecserélése.

Azonban nem csak kazánt lehet lecserélni egy fűtéskorszerűsítés során, hanem akár a radiátorokat, padlófűtést, gázcsöveket, stb. Egy előzetes helyszíni felmérés során minden részletet megtudunk beszélni. További részleteket a Fűtéskorszerűsítés oldalunkon találhat.