MultiGo Tours

Multigo Tours! Belföldi utazások, külföldi utazások, rendezvényszervezés, teljeskörűen, szakemberektől. Profi csapatunk segítségével a szállásfoglalástól a fordítói szolgáltatásig minden igényt lefed, így velünk garantáltan jó élményt fog szerezni.

MultiGo Tours

Mit kínál a MultiGo Tours? Felejthetetlen utazásokat és neves rendezvényeket. Mi elrepítjük Önt Martinique-ra, impozáns városvezetést tartunk Budapesten, megszervezzük az évvégi céges bulit, de akár last minute utakban is tudunk segíteni. Céges rendezvények, üzleti ebédek, meetingek, konferenciák, esküvök lebonyolítását vállaljuk.

Nem csak Magyarországon, hanem akár külföldön is. Költséghatékony megoldást nyújtunk mindenki számára. Cégek és magánszemélyek számára is egyedi ajánlatot tudunk készíteni, nálunk minden ügyfél ugyanabban a szolgáltatásban részesül. Weboldalunkon minden egyes szolgáltatásunkról bőinformációt találhat, kérjük tekintse meg a MultiGo Tours weboldalunkat!

Belföldi utazások

A belföldi utazások során rendkívül sokféle lehetőséget kínálunk Önnek. A budapesti városnézés során lehetősége nyílik megtekinteni Budapest legszebb épületeit, parkjait, helyeit, mint például a Parlament, Margit-sziget, Operaház. Ha túlhaladunk Budapesten, akkor a vidéki utak során megtekinthetjük Szentendrét, vagy a Dunakanyart, de egy Nagyalföld túrában is részt vehet.

Ha borkedvelőnek tartja magát, akkor ajánljuk a bortúrákat! Etyek, Eger, Tokaj, Pécs, Villány bortúrák vannak a kínálatunkban. Ha tovább szeretne lépni, Magyarországon túl, akkor lehetősége van a környező országokba is elutazni, mint például Szlovéniába, Csehországba, Ausztriába. Ha igazán különleges túrára vágyik akkor ajánljuk a tematikus túrákat. Szecessziós túra, barlangtúra, zsidó örökség Budapesten. Kalandtúrában is résztvehet, például bobozhat, Trabantot vagy tankot vezethet. További részletekért keresse be a Beutazás oldalunkat!

MultiGo Tours

Külföldi utazások

A külföldi utazások során lehetősége nyílik last minute utakra, városlátogatásokra, körutazásokra, hajóutakra. Fakultatív és incentive útjaink méltán népszerűek. Velünk bárhova elutazhat. Legnépszerűbb programjaink: Dominikai Köztársaság utazás, Martinique utazás, Seychelle-szigetek utazás, Maldív szigetek utazás, Baszkföld utazás, trópusi utak, bécsi indulású utak.

Weboldalunkon, a Kiutazás oldalon minden információt megtalálhat. Olyan részletekbe menően, mint például, hogy mikor érdemes melyik helyre utazni, milyen az időjárás, milyen luxushotelek és milyen jó minőségű olcsó hotelek vannak, valamint hogyan lehet olcsón megúszni egy luxus nyaralást. 

Rendezvényszervezés

Ha nem szeretne stresszelni egy rendezvény megszervezése alatt, akkor kérje a mi segítségünket! Minden úgy lesz, ahogy Ön elképzelte, garantáljuk, hogy a vendégei maradéktalanul elégedettek lesznek. Szakmai előadások, konferenciák, üzleti ebédek, céges vacsorák és további rendezvények megszervezését vállaljuk! Velünk garantáltan sikeres lesz. További információk a Rendezvényszervezés oldalon.

Szolgáltatások

Az utazás, bárhova is szóljon rengeteg apróbb stresszfaktorral van fűszerezve. Ilyen a szállásfoglalás, a transzferfoglalás, a vízum ügyintézés, a repülőjegy és vonatjegy vásárlása, vagy a busz és autóbérlés. Mi ezeket átvállaljuk és mindent elintézünk Ön helyet, ezekkel már nem kell foglalkoznia. Vállalunk vállalati utaztatást, csapatépítő tréningeket, és fordítói szolgáltatásokat. További részletek a Szolgáltatások oldalon.

MultiGo Tours