Napelem támogatás

A napelemekre támogatást is lehet igényelni, magánszemélyek, társasházak, cégek számára vannak elérhető pályázatok. Nulla százalékos hitel, alacsony önerővel, több millió forint értékben. Olvassa el a részleteket! Keressen fel minket bizalommal.

Napelem támogatás

A napelemekre ma már támogatást is lehet szerezni. Cégünk vállalja a kivitelezést és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Pályázati szakértő partnerünkkel eddig több, mint 550 kérelmet készítettünk el. 99,6%-ban az ügyfeleink meg is kapták a jóváhagyást! Jelenleg több, mint 70 milliárd forint áll a lakosság részére, így megéri minél hamarabb dönteni és beadni a pályázatot.

Ha nem magánszemélyről van szó, hanem cégekről, akkor más konstrukciók állnak fent. Mikro-, kis-, és középvállalkozások egyaránt pályázhatnak támogatásra, kedvező hitelek vannak, amelyek rövid időn belül megtérülést hoznak. Ha további részleteket szeretne a napelem támogatásról, akkor tekintse meg a Napelem támogatás weboldalunkat!

Napelem hitelek magánszemélynek

Magánszemélyek részére jelenleg egy 0 %-os lakossági hitel áll rendelkezésre. Családi házak, lakóházak, hétvégi házak, üdülőházak korszerűsítése érhető el azzal, hogyha napelemet telepítünk. Ez ma már elérhető egy 0 %-os hitel segítségével. A hitelnek célja, hogy növekedjen a lakóépületeknek az energiahatékonysága és a megújuló energia felhasználása. Természetes személy, magánszemély, társasház, lakásszövetkezet is igényelheti, a legfőbb szempont az, hogy az ingatlan magántulajdonban legyen.

Minimum 500 000 forint, maximum 10 000 000 forint igényelhető. Társasházak esetén a minimum azonos, azonban maximum csak 7 000 000 forint igényelhető. Mindenképp szükség van önerőre, ez a felvett összegnek a 10%-a. További részletek az Állami támogatás napelemre oldalunkon olvashat.

Napelem támogatás

Napelem pályázatok cégeknek

Mikro-, kis-, és középvállalkozások igényelhetnek támogatást. Ehhez szükséges minimum 3 lezárt üzleti év, és szükséges, hogy az elmúlt 1 évben minimum 1 bejelentett fő legyen a fejlesztendő területen. Minimum 1 500 000 forint, maximum 3 000 000 forint a támogatás. Kizárólag olyan rendszer telepítése megengedett, amely az épületben működő termelési eszközök villamos-energiaigényének legfeljebb 100 százalékát fedező, minimum 7,5 kWp, maximum 15 kWp névleges teljesítményű.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Keresse fel a Napelem pályázat 2019 oldalunkat, és olvassa el a részleteket.

Napelemes fűtés

Ha napelemes fűtésen gondolkodik, akkor lehetősége van arra, hogy ne csak a villanyszámlát, hanem a fűtésszámlát is lecsökkentse radikális mértékben. Lehetősége van arra, hogy kiegészítő fűtést válasszon, de arra is, hogy az egész fűtésrendszerét lecserélje. A szándékait mindenképp tudni kell már a napelem tervezésénél, hiszen akkor ezen igények mentén tervezzük meg a napelem rendszert.

Elektromos fűtést kell mindenféleképpen választani. Lehet választani klímát, infra panelt, NOBO panelt, elektromos kazánt.

Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Fűtés szerelés Budapest

Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Teljes körűen vállaljuk a fűtésrendszereknek a javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, vagy beszerelését. Ha ránk bízza a feladatot, akkor biztos lehet benne, hogy készüléke újra tökéletesen fog működni. Ne bízza rá másra, ne kockáztasson, válassza a biztost - minket.