Napelem támogatás

A napelemekre támogatást is lehet igényelni, magánszemélyek, társasházak, cégek számára vannak elérhető pályázatok. Nulla százalékos hitel, alacsony önerővel, több millió forint értékben. Olvassa el a részleteket! Keressen fel minket bizalommal.

Napelem támogatás

A napelemekre ma már támogatást is lehet szerezni. Cégünk vállalja a kivitelezést és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Pályázati szakértő partnerünkkel eddig több, mint 550 kérelmet készítettünk el. 99,6%-ban az ügyfeleink meg is kapták a jóváhagyást! Jelenleg több, mint 70 milliárd forint áll a lakosság részére, így megéri minél hamarabb dönteni és beadni a pályázatot.

Ha nem magánszemélyről van szó, hanem cégekről, akkor más konstrukciók állnak fent. Mikro-, kis-, és középvállalkozások egyaránt pályázhatnak támogatásra, kedvező hitelek vannak, amelyek rövid időn belül megtérülést hoznak. Ha további részleteket szeretne a napelem támogatásról, akkor tekintse meg a Napelem támogatás weboldalunkat!

Napelem hitelek magánszemélynek

Magánszemélyek részére jelenleg egy 0 %-os lakossági hitel áll rendelkezésre. Családi házak, lakóházak, hétvégi házak, üdülőházak korszerűsítése érhető el azzal, hogyha napelemet telepítünk. Ez ma már elérhető egy 0 %-os hitel segítségével. A hitelnek célja, hogy növekedjen a lakóépületeknek az energiahatékonysága és a megújuló energia felhasználása. Természetes személy, magánszemély, társasház, lakásszövetkezet is igényelheti, a legfőbb szempont az, hogy az ingatlan magántulajdonban legyen.

Minimum 500 000 forint, maximum 10 000 000 forint igényelhető. Társasházak esetén a minimum azonos, azonban maximum csak 7 000 000 forint igényelhető. Mindenképp szükség van önerőre, ez a felvett összegnek a 10%-a. További részletek az Állami támogatás napelemre oldalunkon olvashat.

Napelem támogatás

Napelem pályázatok cégeknek

Mikro-, kis-, és középvállalkozások igényelhetnek támogatást. Ehhez szükséges minimum 3 lezárt üzleti év, és szükséges, hogy az elmúlt 1 évben minimum 1 bejelentett fő legyen a fejlesztendő területen. Minimum 1 500 000 forint, maximum 3 000 000 forint a támogatás. Kizárólag olyan rendszer telepítése megengedett, amely az épületben működő termelési eszközök villamos-energiaigényének legfeljebb 100 százalékát fedező, minimum 7,5 kWp, maximum 15 kWp névleges teljesítményű.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Keresse fel a Napelem pályázat 2019 oldalunkat, és olvassa el a részleteket.

Napelemes fűtés

Ha napelemes fűtésen gondolkodik, akkor lehetősége van arra, hogy ne csak a villanyszámlát, hanem a fűtésszámlát is lecsökkentse radikális mértékben. Lehetősége van arra, hogy kiegészítő fűtést válasszon, de arra is, hogy az egész fűtésrendszerét lecserélje. A szándékait mindenképp tudni kell már a napelem tervezésénél, hiszen akkor ezen igények mentén tervezzük meg a napelem rendszert.

Elektromos fűtést kell mindenféleképpen választani. Lehet választani klímát, infra panelt, NOBO panelt, elektromos kazánt.