Napelem telepítés

Napelem telepítés

Napelem telepítés

Napelem telepítés

2019-10-28
Napelem telepítés

Innovatív napelem

Az innovatív napelemekkel otthona fenttartható, környezetbarát lesz, ráadásul a villanyszámláknak a költsége is jelentőse leredukálódik. A napelem kivitelezés összesen egy nap alatt végbe tud menni. Ha napelemet szeretne, akkor fontos megemlíteni, hogy az előtte lévő engedélyeztetési eljárás sokáig tart, így időben el kell kezdeni. Ha napelemet szeretne otthonába, akkor az első lépés (a kapcsolatfelvételt követően) az, hogy kiszálljuk Önhöz egy helyszíni felmérésre. Ez egy kihagyhatatlan lépés.

2019-11-06
Napelem telepítés

Napelem kivitelezés

Cégünk vállalja a napelem kivitelezést. A napelem kivitelezésnek az egyik legfontosabb momentuma az előzetes helyszíni szemle. Ezt cégünk ingyenesen elvégzi, nem számítunk fel ezért extra költségét. A helyszíni felmérés során a felmérést végző szakember megállapítja a tetőnek a tájolását, az árnyékmentességet, felméri, hogy mennyi beépítendő anyagra lesz szükség a kivitelezéskor, és meghatározza Önnel együtt az inverternek a helyét. Ha ismerjük ezeket az adatokat akkor tudunk árajánlatot tenni.

2019-10-30
Napelem telepítés

Napelem támogatás

A napelemekre ma már támogatást is lehet szerezni. Cégünk vállalja a kivitelezést és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Pályázati szakértő partnerünkkel eddig több, mint 550 kérelmet készítettünk el. 99,6%-ban az ügyfeleink meg is kapták a jóváhagyást! Jelenleg több, mint 70 milliárd forint áll a lakosság részére, így megéri minél hamarabb dönteni és beadni a pályázatot. Ha nem magánszemélyről van szó, hanem cégekről, akkor más konstrukciók állnak fent.

2019-11-25
Napelem telepítés

Pentele Solar

Cégünk napelem rendszerek kiépítésével foglalkozik. Szakképzett csapattal végezzük el a kivitelezést, ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Mérnöki tervezéssel dolgozunk, kisebb és nagyobb napelemek kivitelezését vállaljuk. Jelenleg több, mint 3500 sikeres napelem rendszert építettünk ki, így garantálni tudjuk a jó munkát. A napelem rendszer kiépítése egy komplex feladat, fontos előtte a megfelelő tájékozódás. Például, hogy milyen napelem rendszerre van szüksége, mennyibe fog kerülni, stb.