OXOX Klímaszerelés

OXOX Klímaszerelés! Szolgáltatásaink között található a klíma javítás, klíma karbantartás, klíma tisztítás, klíma beszerelés, klíma előcsövezés, és minden más szerelés, amely a klímákhoz kapcsolódik. Keresse fel oldalunkat bizalommal.

OXOX Klímaszerelés

Cégünk több, mint húsz év tapasztalatával vállalja a klímaszerelést. Szolgáltatásaink között megtalálható a klíma beszerelés, a klíma javítás, a klíma tisztítás, a klíma karbantartás, és a klíma előcsövezés. De minden más munkálatot elvállalunk, amely a klímákhoz köthető. Cégünk márkafüggetlenül dolgozik. Mi minden klímának vállaljuk az ellátását.

Cégünknél tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell ellátni a klíma készülékeket. Legyen szó javításról, vagy csak egy tisztításról, biztos lehet benne, hogy tökéletesen ellátjuk a készüléket. Az általunk elvégzett munkára garanciát tudunk biztosítani. Kérjük keressen fel minket telefonon. Elérhetőségeinket és a további információkat megtalálhatja az OXOX Klímaszerelés weboldalon. 

Klíma javítás

Ha meghibásodott a klímája, akkor keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában így garantálni tudjuk azt, hogy megjavítjuk a klímáját. Fontos kiemelnünk azt, hogy ha azt tapasztalja, hogy a készüléke nem működik megfelelően, akkor ne használja. Komolyabb meghibásodások is történhetnek akkor, hogyha hibásan használja a készüléket.

Mi márka és állapot függetlenül vállaljuk a klíma készülékeket. Amikor kiszállunk Önhöz, akkor egyből felmérjük az állapotokat. Ezt követően kezdjük el a javítást. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtudjuk javítani a készüléket. Azonban, ha azt látjuk, hogy a készülék menthetetlen akkor elmondjuk a klíma csere konstrukciókat. További részletek a Klíma javítás oldalunkon.

OXOX Klímaszerelés

Klíma tisztítás

Vállaljuk a klíma készüléknek a kitisztítását! A klíma tisztítás az egyik legfontosabb dolog. Egy évben minimum egyszer el kell végezni a klíma tisztítást. Erre azért van szükség, mert a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg párás környezet. Ebben a nedves, meleg, párás környezetben könnyen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, vírusok, gombák. Ha ezek megtelepednek, és elterjednek akkor komoly megbetegedéseket lehet elkapni.

Ez ellen csak professzionális tisztítással lehet védekezni. A tisztítás során alaposan kifertőtlenítjük a készüléket, hogy abból maradéktalanul eltávolítsuk a kártékony mikroorganizmusokat. A tisztítás során a kültéri egységen egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk, így megszabadítjuk azt a lerakódott portól, szennyeződéstől. További információkat a Klíma tisztítás oldalunkon olvashat.

Klíma karbantartás

A klíma karbantartás része a klíma tisztítás, amelyet az előző bekezdésben részletesen kifejtettünk. A klíma tisztítása mellett a karbantartás során alaposan ellenőrizzük a készüléket, hogy azzal minden rendben van-e. Pont emiatt érdemes a karbantartást a nyári szezon elejére időzíteni, így biztos lehet benne, hogy az egész nyári szezon alatt biztosítva lesz a klimatizálás. További részleteket a Klíma karbantartás oldalon olvashat.

Klíma beszerelés

Cégünk vállalja a klíma beszerelést is. A klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Megvizsgáljuk milyen az elektromos hálózat, hogy hova lehet felszerelni a készülékeket, valamint azt is megtudjuk beszélni, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. Jelenleg ez a legegyszerűbb módja a klíma beszerelésnek.

A klíma beszerelés során először a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Ezt követően szereljük fel a klíma beltéri és kültéri egységét. A készülékek felhelyezését követően összekötjük ezeket, majd pedig rákötjük az elektromos hálózatra. Elvégezzük a gázfeltöltést és beüzemeljük a készüléket. Mindent elmondunk Önnek, hogy hogyan kell használni a készüléket. További részleteket a Klíma beszerelés oldalon olvashat.

OXOX Klímaszerelés
Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.