OXOX Klímaszerelés

OXOX Klímaszerelés! Szolgáltatásaink között található a klíma javítás, klíma karbantartás, klíma tisztítás, klíma beszerelés, klíma előcsövezés, és minden más szerelés, amely a klímákhoz kapcsolódik. Keresse fel oldalunkat bizalommal.

OXOX Klímaszerelés

Cégünk több, mint húsz év tapasztalatával vállalja a klímaszerelést. Szolgáltatásaink között megtalálható a klíma beszerelés, a klíma javítás, a klíma tisztítás, a klíma karbantartás, és a klíma előcsövezés. De minden más munkálatot elvállalunk, amely a klímákhoz köthető. Cégünk márkafüggetlenül dolgozik. Mi minden klímának vállaljuk az ellátását.

Cégünknél tapasztalt, rutinos szakemberek dolgoznak, akik pontosan tudják, hogy hogyan kell ellátni a klíma készülékeket. Legyen szó javításról, vagy csak egy tisztításról, biztos lehet benne, hogy tökéletesen ellátjuk a készüléket. Az általunk elvégzett munkára garanciát tudunk biztosítani. Kérjük keressen fel minket telefonon. Elérhetőségeinket és a további információkat megtalálhatja az OXOX Klímaszerelés weboldalon. 

Klíma javítás

Ha meghibásodott a klímája, akkor keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában így garantálni tudjuk azt, hogy megjavítjuk a klímáját. Fontos kiemelnünk azt, hogy ha azt tapasztalja, hogy a készüléke nem működik megfelelően, akkor ne használja. Komolyabb meghibásodások is történhetnek akkor, hogyha hibásan használja a készüléket.

Mi márka és állapot függetlenül vállaljuk a klíma készülékeket. Amikor kiszállunk Önhöz, akkor egyből felmérjük az állapotokat. Ezt követően kezdjük el a javítást. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtudjuk javítani a készüléket. Azonban, ha azt látjuk, hogy a készülék menthetetlen akkor elmondjuk a klíma csere konstrukciókat. További részletek a Klíma javítás oldalunkon.

OXOX Klímaszerelés

Klíma tisztítás

Vállaljuk a klíma készüléknek a kitisztítását! A klíma tisztítás az egyik legfontosabb dolog. Egy évben minimum egyszer el kell végezni a klíma tisztítást. Erre azért van szükség, mert a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg párás környezet. Ebben a nedves, meleg, párás környezetben könnyen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, vírusok, gombák. Ha ezek megtelepednek, és elterjednek akkor komoly megbetegedéseket lehet elkapni.

Ez ellen csak professzionális tisztítással lehet védekezni. A tisztítás során alaposan kifertőtlenítjük a készüléket, hogy abból maradéktalanul eltávolítsuk a kártékony mikroorganizmusokat. A tisztítás során a kültéri egységen egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk, így megszabadítjuk azt a lerakódott portól, szennyeződéstől. További információkat a Klíma tisztítás oldalunkon olvashat.

Klíma karbantartás

A klíma karbantartás része a klíma tisztítás, amelyet az előző bekezdésben részletesen kifejtettünk. A klíma tisztítása mellett a karbantartás során alaposan ellenőrizzük a készüléket, hogy azzal minden rendben van-e. Pont emiatt érdemes a karbantartást a nyári szezon elejére időzíteni, így biztos lehet benne, hogy az egész nyári szezon alatt biztosítva lesz a klimatizálás. További részleteket a Klíma karbantartás oldalon olvashat.

Klíma beszerelés

Cégünk vállalja a klíma beszerelést is. A klíma beszerelés során mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük az otthonát. Megvizsgáljuk milyen az elektromos hálózat, hogy hova lehet felszerelni a készülékeket, valamint azt is megtudjuk beszélni, hogy milyen készülékre lenne szüksége. Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek a készüléket. Jelenleg ez a legegyszerűbb módja a klíma beszerelésnek.

A klíma beszerelés során először a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Ezt követően szereljük fel a klíma beltéri és kültéri egységét. A készülékek felhelyezését követően összekötjük ezeket, majd pedig rákötjük az elektromos hálózatra. Elvégezzük a gázfeltöltést és beüzemeljük a készüléket. Mindent elmondunk Önnek, hogy hogyan kell használni a készüléket. További részleteket a Klíma beszerelés oldalon olvashat.

OXOX Klímaszerelés