Pentele Solar

Pentele Solar – napelem kivitelezés, szakértőktől. Minőségi napelem kivitelezést vállalunk garanciával, ingyenes helyszíni kiszállással vállaljuk a felmérést. Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat mindenről, ami napelem!

Pentele Solar

Cégünk napelem rendszerek kiépítésével foglalkozik. Szakképzett csapattal végezzük el a kivitelezést, ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk. Mérnöki tervezéssel dolgozunk, kisebb és nagyobb napelemek kivitelezését vállaljuk. Jelenleg több, mint 3500 sikeres napelem rendszert építettünk ki, így garantálni tudjuk a jó munkát.

A napelem rendszer kiépítése egy komplex feladat, fontos előtte a megfelelő tájékozódás. Például, hogy milyen napelem rendszerre van szüksége, mennyibe fog kerülni, milyen pályázati lehetőségek vannak, stb. A weboldalunkon részletes tájékoztatást fog kapni, kérjük tekintse meg!

Napelem rendszer

Cégünk kedvező áron, kiváló minőségben kínál napelem rendszert, természetesen garanciával. Olyan technológiával dolgozunk, amellyel garantáltan évtizedekig jól fog működni a napelem. A napelemes rendszernek a része a napelem, az inverter, a tartószerkezet. Ezek a főbb pontok, de vannak további részei is természetesen.

A napelem rendszer kiépítése során nagyon fontos, hogy jó minőségű anyagok legyenek felhasználva. Ez nálunk alapvető, hiszen nem kockáztatható meg az, hogy az áramellátás fő forrása meghibásodjon. SHARP, SMA, Fronius, Huawei, Weidmüller márkákkal dolgozunk többek között. További részleteket a Napelem rendszer oldalunkon találhat. 

Pentele Solar - napelem rendszer kivitelezés

A napelemekről

A napelemekkel kapcsolatban rengeteg kérdés merül fel. Környezetbarát? Lehet vele spórolni? Mennyibe kerül? Visszahozza egyáltalán az árát? A napelemről tudni kell, hogy mindenképpen környezet barátabb, mint a hagyományos áramellátást biztosító módszerek, mint például a szénerőművek, vagy az atomerőmű. A napelemnek hála rengeteget lehet spórolni. Bár a legtöbb esetben mindig van végelszámolás, általános elmondható, hogy a napelem tulajdonosoknak nem kell fizetniük a szolgáltatónak.

A napelemmel nem csak az otthonunk áram ellátásáról gondoskodhatunk. Lehetőségünk van arra, hogy a fűtésrendszerünk is árammal működjön, valamint az elektromos autóinkat is tudjuk szinte ingyenesen feltölteni. További részleteket a Napelemekről oldalon találhat. 

Napelem rendszer árak

A napelem rendszereknek az ára mindig egyéni, hiszen nagyon sok szempontot kell figyelembe venni a tervezés során. Weboldalunkon találhat konkrét árakat is, különböző kivitelezésekre. Tekintse meg a Napelem rendszer árak weboldalunkat, ahol különböző kedvezményeket, akciókat is találhat. Tekintse meg weboldalunkat.

Mennyi ideig tart a napelem rendszer beépítése?

A napelem kiépítése összesen egy nap alatt megtörténik. Azonban lehetetlen az, hogy máról holnapra napelem legyen otthonában. Az első egy két napban általában a napelemmel való ismerkedés van, hogy Ön is biztos legyen abban, hogy valóban szeretne napelemet. Az ezt követő 1-2 napban pedig az árajánlat kiküldése történik meg. Hagyunk elég időt ahhoz, hogy végig tudja gondolni, hogy szeretné-e ezt.

Ezt követően jön a felmérés. Egy előre megbeszélt napon kiérkezünk Önhöz mindennel, amely egy felméréshez szükséges. Tapasztalt, rutinos csapatunk alaposan felméri a helyzetet, de ez nem tart általában tovább másfél óránál. Ezt követően jön az engedélyeztetés, majd pedig az egyeztetés a szolgáltatóval. 

Pentele Solar - napelem rendszer kivitelezés