Redőny szerelés

Redőny szerelést és redőny beszerelést vállalunk, kiszállási díj nélkül. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, vállalunk gurtni cserét, redőnymotor szerelést. Alumínium redőny, műanyag redőny beszerelést vállalunk. Tekintse meg weboldalunkat.

Redőny szerelés

Több, mint húsz éves tapasztalattal vállaljuk a redőny szerelést. Cégünk foglalkozik redőnyöknek a beszerelésével, valamint a meglévő redőnyöknek a javításával is. Vállalunk beszerelésre alumínium redőnyt, műanyag redőnyt, faredőnyt, motoros redőnyt, szúnyoghálós redőnyt, naphálós redőnyt, redőnymotort, smart home-ot.

A szolgáltatásaink között megtalálhatja a gurtni cserét, a redőny automata cserét, elektromos redőny szerelést, redőnymotor szerelést, redőnyzsinór cserét, redőnytok szerelést, redőnyléc cserét, szúnyogháló és napháló szerelést. A kiszállási díjat elengedjük, hogyha rendel tőlünk terméket! További részleteket a Redőny szerelés oldalunkon találhat. 

Redőnyök, redőnyrendszerek

Alapvetően nálunk négyféle redőny érhető el. Az alumínium redőny az egyik legismertebb redőnytípus. Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök bevizsgáltak, minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek, minden minőségi kritériumnak megfelelnek. A műanyag redőnyöket sokan választják az alacsony áruk és a jó minőségük miatt. Az új típusú redőnyök élettartama 20-25 év is lehet.

A faredőnyök több, mint 100 éves múltra tekintenek vissza. A régi polgári lakások elengedhetetlen stílus eleme volt, azonban ma már eléggé elöregedtek ezek. Az új típusú faredőnyök a mai korhoz vannak igazítva. A motoros redőny során egy alumínium redőnyt adunk teljesen motorizálva. A redőnyt lehet még kérni továbbá szúnyoghálóval együtt, vagy akár naphálóval is. A redőnymotorral motorizálni lehet redőnyt. További információk a Redőnyök oldalon.

Redőny szerelés

Gurtni csere

Az egyik leggyakoribb meghibásodás a gurtninak az elszakadása. Ha elszakadt a gurtni, akkor nincs helye a javításnak, csak a csere jöhet szóba. Fix árakkal dolgozunk, kérjük ezzel kapcsolatban telefonon érdeklődjön. A kiszállási díj nálunk abszolút megfizethető, nincsenek rejtett költségeink.

Nem csak gurtni cserét, hanem redőny zsinór cserét is vállalunk. A mi általunk beszerelt zsinórok legalább 6-8 évig bírják, de ez természetesen függ a használattól is. Ha velünk cserélteti ki a gurtnit akkor természetesen az egész rendszert átvizsgáljuk a további meghibásodások végett. További információk a Gurtni csere oldalon. 

Redőnymotor szerelés

Mindig egy felméréssel indítunk a redőnymotor szerelés során. Ilyenkor a szakember alaposan felméri a motornak a hibáit és megállapítja azt, hogy meglehet-e szerelni. Ha alaposan felmérte a szakemberünk a készüléket akkor megtudja mondani, hogy mennyibe fog kerülni a javítás. A felmérés és kiszállás a teljes folyamat alatt díjmentes. További információkat a Redőnymotor szerelés oldalon találhat.

Szúnyogháló és napháló szerelés

Sokan ma már nem csak redőnyt kérnek a szerelőtől, hanem különböző beépített extrákat is. Ilyen a motor, a szúnyogháló vagy a napháló. Mi természetesen ezeknek is vállaljuk a beszerelését és szükség esetén a javítását is. 

Redőny szerelés