Szobafestő mázoló Budapest

Szobafestő mázoló Budapest – vállaljuk a tisztasági festést, a szobafestést, a kreatív festést, a tapétázást és a penész eltávolítást is többek között. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a munkálatokat. Garanciát adunk a munkánkra.

Szobafestő mázoló Budapest

Cégünk Budapesten vállalja a szobafestő mázoló munkálatokat. Teljeskörű ellátást biztosítunk. Vállaljuk a tisztasági festést, a szobafestést, a ház festést, tapétázást, penészes fal megszűntetését, kreatív falfestést. Több, mint húsz éves tapasztalattal és ingyenes kiszállással vállaljuk a munkálatokat!

Mi mindenesetben minőségi felszereléssel és alapanyagokkal dolgozunk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk egy időpontot! Bővebb információkat a weboldalunkon találhat. 

Tisztasági festés

Vállaljuk lakások, házak, irodák, középületek tisztasági festését Budapesten és környékén. Nem kérünk pénzt a felmérésért, kiszállásért, árajánlat elkészítésért. Húsz éves tapasztalattal rendelkezünk, így bátran kimerjük jelenteni, hogy a tisztasági festést gyorsan és hatékonyan elfogjuk végezni. A tisztasági festés során is van egy felmérés, amely során megnézzük, hogy hány réteg festéket kell felvinnünk. A rétegek számát befolyásolja az, hogy mennyi hiba van a falon, volt-e korábban festve, valamint az, hogy van-e rajta penész.

Ha további információkat szeretne, például az árainkról, akkor keresse fel a Tisztasági festés weboldalunkat. 

Szobafestő mázoló Budapest

Szobafestés

Nagy tapasztalattal dolgozunk, így a szobafestés során vállaljuk a hibás / penészes falakat, vagy az olyan falakat, amelyeket glettelni kell. Ingyenesen felmérjük az otthonát, így konkrét árajánlatot tudunk átadni Önnek. A szobafestés során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy otthonát megóvjuk, így természetesen a bútorokat, padlózatot, ablakokat védjük.

Keressen fel minket és egyeztessünk időpontot. Az első kiszállásunk során felmérjük a falakat és adunk egy árajánlatot. Az ár mindig attól függ, hogy milyen állapotban van a fal, van-e szükség például javításra. Tekintse meg weboldalunkat a részletes információkért.

Tapétázás

A tapéta egy nagyon jól működő dekor az otthonokban, kevés pénzből lehet megalapozni egy hangulatot, egy stílust az otthonba. A tapétázás során is fontos kérdés az, hogy a fal milyen állapotban van, van-e szükség javításra, glettelésre, stb. Ha felmértük a falat, és megtudjuk, hogy mennyi tapétára lesz szükségünk akkor már tudunk Önnek egy árat is mondani. Ez ideáig mind ingyenes!

Kérjük keresse fel weboldalunkat, hogyha részletes tájékoztatást szeretne a tapétázásról. Várjuk megkeresését is!

Penészes fal megszűntetése

A penészes fal visszatetsző látványt nyújt, káros hatással van a fal szerkezetére és az egészségünkre is. A penészes falnak a leggyakoribb oka a magas páratartalom, jó minőségű nyílászárókkal lehet ezek ellen védekezni. Azonban ha a penész már felütötte a fejét akkor fontos a penész teljes kiirtása. Ezt követi a penész okának felderítése és az ok megszűntetése.

Több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk, így garantálni tudjuk, hogy a penészmentesítés tökéletes minőségben lesz végrehajtva. Kérjük keressen fel minket bizalommal, vagy olvassa el a részleteket a weboldalunkon!

Szobafestő mázoló Budapest