Vízitaxi Fonyód

Élményhajózás, hajókirándulás, naplemente túra, lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítés a Balatonon! Fonyódon várjuk Önt, szerelmét, családját vagy barátait egy felejthetetlen élményre. Weboldalunkon további részleteket tudhat meg!

Vízitaxi Fonyód

Száguldjon velünk a Balatonon! Nálunk lehetősége van ezekre: élményhajózás, hajókirándulás, naplemente túra, lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítés. A vízitaxizás élményt, kalandot, gyorsaságot nyújt. Megtalálhatóak vagyunk Fonyódon, a Keresztes György Kikötőben.

Április 1.-től október 31.-ig tart a szezonunk, ez idő alatt keressen fel minket. Fizetési lehetőségeink között van a készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, de akár az utalás is. Esti és hajnali transzport járatok is elérhetőek a bulizni vágyók számára. Ha további részleteket szeretne megtudni a vízitaxizásról, akkor tekintse meg a Vízitaxi Fonyód oldalunkat.

Élményhajózás

Egy motoros jachton van lehetősége kipróbálni az exkluzív hajózást. Az élményhajózást ajánljuk csapatépítő tréningekre, leánybúcsúkra, legénybúcsúkra. Egyedi igényeket is megtudunk valósítani! Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Az élményhajózás során Ön dönti el, hogy mikor kezdődik a hajózás, mikor ér véget. Több órára is van lehetőség kibérelni a hajót. Az élményhajózás nagyon jó születésnapi ajándék, kicsiknek és nagyoknak is nagyszerű születésnapot lehet rendezni. További információk az Élményhajózás oldalon.

Vízitaxi Fonyód

Romantika

Naplemente-túra a Balatonon! Egy romantikus naplemente kellemes kikapcsolódás a kedvesével. Egy ilyen túra során természetesen figyelembe vesszük az egyedi igényeket, egyedi ajánlatot állítunk össze, figyelembe vesszük a kéréseit, hogy tökéletes legyen a randi!

A Balaton természetesen minden időszakban nagyon szép, azonban a legszebb naplemente kor. Ajánljuk, hogy erre az időre tervezze a romantikus utat. Ha további részleteket szeret megtudni a tökéletes balatoni randevúról, akkor keresse fel a Romantika oldalunkat. 

Csapatépítés

Egy balatoni hajókázás kitűnő csapatépítő buli! Ha egy csapat jól működik, akkor a munka is jól fog működni. Azonban a jó csapat nem feltétlenül alakul ki a mindennapi munka közben. Épp ezért szükségesek a csapatot építő tevékenységek. Erre tökéletes választás a jachtozás.

Kényelmes és szórakoztató utazást biztosítunk, a biztonságot képzett személyzetünk biztosítja. Weboldalunkon keresztül feltudja velünk venni a kapcsolatot és megtudjuk beszélni a részleteket.

Hajókirándulás

Fonyód és vonzáskörzetében van lehetőség személyszállításra, nappali és este élményhajózásra, sétahajózásra, panorámahajózásra. A hajókirándulás egy 10 férőhelyes motoros jachton történik meg, amelyben biztonságos és kényelmes lesz ez az exkluzív hajókázás. A hajókirándulás egyeztetése során lehetősége van arra, hogy a Balaton bármely részére elhajókázzunk. 

A hajókirándulást ajánljuk családoknak, barátoknak. Feledhetetlen élmény a balatoni hajózás! Lehetősége van arra, hogy egyedi igényei szerint állítsuk össze a hajókirándulás menetét és részleteit. Ha eljegyzése bulit, születésnapi bulit szeretne tartani, vagy csak egyszerűen szeretne pihenni a szeretteivel, akkor válassza a hajókirándulást. 

Vízitaxi Fonyód