Vízszerelő mester

Vízszerelő mester! Teljeskörűen ellátjuk a vízszerrelést. Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, javítások, beszerelések, karbantartások. Akár azonnal, Budapest egész területén. Keresse fel a weboldalunkat és olvassa el a részleteket!

Vízszerelő mester

Vízszerelő mester! Cégünk vállalja a vízszerelési munkálatokat teljeskörűen. A teljesség igénye nélkül az alábbi munkálatokat vállaljuk: vízszerelő gyorsszolgálat, csőtörés elhárítás, csaptelep javítás, sarokszelep csere, wc tartály javítás, vízóra csere, vízszivárgás keresés, fagycsap csere, lefolyó szerelés, kád javítás, stb.

Vállalunk javítás, beszerelést, cserét, karbantartást, kivitelezést. A vízszerelést minden esetben tapasztalt, rutinos szakember végzi el. A munkánkra természetesen teljeskörű garanciát adunk. Ha szeretne bővebben is érdeklődni a vízszerelésről, vagy akár árainkról akkor keresse fel a Vízszerelő mester oldalt, ahol további információkat és az elérhetőségünket is megtalálhatja.

Kamerás csővizsgálat

A kamerás csővizsgálat során maximálisan feltudjuk térképzeni a csatornának az állapotát. Fontos, hogy a csatorna ki legyen tisztítva, hiszen egy szennyes vízzel teli csatornában a kamera nem tud értékelhető felvételt készíteni. A kamerás csővizsgálat olyan esetekben jó, amikor például sorozatos visszatérő dugulások vannak, vagy csőtörésre van gyanakvás.

A kamerás csővizsgálat egy jó minőségű képet ad nekünk a csatorna állapotáról, ráadásul meg is mondja, hogy az adott probléma hol helyezkedik el. Így a helyreállítás során minimális bontásra van szükség, a csővizsgálat során meg egyáltalán nincs szükség bontásra. További információkat a Kamerás csővizsgálat oldalon találhat. 

Vízszerelő mester

Vízszivárgás keresés

Ha azt gondolja, hogy vízszivárgása van, akkor minél előbb keressen fel minket, hiszen egy kisebb szivárgásból könnyen nagy baj lehet, akár komolyabb csőtörés is. A vízszivárgás megkeresésére többféle mód létezik. Van a jelzőgázos módszer, a korrelációs módszer, elektroakusztikus mérés, és még további módszerek.

Mindig azt a módszert használjuk, amellyel a legegyszerűbb megoldani a vízszivárgás bemérését. A bemérést követően elvégezzük a helyreállítást is. További részleteket a Vízszivárgás keresés oldalon olvashat. 

Duguláselhárítás

Vállaljuk a duguláselhárítást. Kinti és benti duguláselhárítást is vállalunk. A duguláselhárítás során mindig professzionális eszközöket használunk. Ilyen eszköz például a szívó-nyomó pumpa, a gépi spirál, a womás csatornatisztító. Bontás nélkül végezzük el a duguláselhárítást. Ha további részleteket szeretne megtudni a duguláselhárításról, akkor tekintse meg a Duguláselhárítás oldalunkat.

Fagycsap csere

A kerti csapok esetén általában van fagycsap, amelyet évente egyszer, maximum kétszer kell kinyitni. Ha ez a csap meghibásodik, amelyre idővel van esély, akkor természetesen ki kell cserélni. Fontos, hogy a fagycsap cserét szakember végezze el. Egy tapasztalt szerelőnek egy ilyen feladat már csak rutin munka. Keressen fel minket. További részleteket a Fagycsap csere oldalunkon olvashat.

Vízszerelő mester